Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pachnącą tymiankiem i czosnkiem, idealna jako samodzielne danie lub jako dodatek do mięsa
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 789
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 789
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Ziemniaki dokładnie wyszorować, ugotować w całości w osolonej wodzie, wystudzić.
W oddzielnym garnku ugotować bób, wystudzić, obrać ze skórki.
Ziemniaki pokroić na kawałki, dodać bób I pokrojone w paski suszone pomidory.
Oliwę (można użyć tej, w której marynowane były pomidory) wymieszać z sokiem z cytryny, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, posiekany tymianek, sól i pieprz.
Sałatkę polać sosem, wymieszać.