Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pachnącą tymiankiem i czosnkiem, idealna jako samodzielne danie lub jako dodatek do mięsa
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1799
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 499
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 23
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1799
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 499
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 23
Składniki
Ziemniaki dokładnie wyszorować, ugotować w całości w osolonej wodzie, wystudzić.
W oddzielnym garnku ugotować bób, wystudzić, obrać ze skórki.
Ziemniaki pokroić na kawałki, dodać bób I pokrojone w paski suszone pomidory.
Oliwę (można użyć tej, w której marynowane były pomidory) wymieszać z sokiem z cytryny, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, posiekany tymianek, sól i pieprz.
Sałatkę polać sosem, wymieszać.