Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka - nie tylko do grilla.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1536
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1403
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 292
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1536
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1403
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 292
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach. Gdy ostygną obieramy i kroimy w kostkę.
Fasolę odcedzamy z zalewy i dodajemy do ziemniaków.
Cebulkę szalotkę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do ziemniaków i fasoli.
Dodajemy również łyżkę majonezu, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Wszystko starannie mieszamy i wkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)