Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka - nie tylko do grilla.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 61
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4015
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 61
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4015
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach. Gdy ostygną obieramy i kroimy w kostkę.
Fasolę odcedzamy z zalewy i dodajemy do ziemniaków.
Cebulkę szalotkę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do ziemniaków i fasoli.
Dodajemy również łyżkę majonezu, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Wszystko starannie mieszamy i wkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)