Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka - nie tylko do grilla.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17768
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1855
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15551
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7088
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17768
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1855
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15551
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7088
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach. Gdy ostygną obieramy i kroimy w kostkę.
Fasolę odcedzamy z zalewy i dodajemy do ziemniaków.
Cebulkę szalotkę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do ziemniaków i fasoli.
Dodajemy również łyżkę majonezu, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Wszystko starannie mieszamy i wkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)