Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Któż nie lubi sałatki ziemniaczanej?.... Ta z łososiem i szparagami jest wyśmienita, polecam.....
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 920
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 920
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Składniki
Dokładnie umyć ziemniaki, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić, pokroić na kawałki.
Filet z łososia oprószyć solą, usmażyć na łyżce oleju, ostudzić, podzielić na kawałki.
Szparagi oczyścić, odłamać zdrewniałe końcowki, przekroić na pół. Razem z groszkiem wrzucić na wrzątek i gotować przez 3-4 minuty, odcedzić, ostudzić.
Majonez wymieszać ze śmietaną i musztardą, dodać posiekany koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem.
W misce połączyć wszystkie składniki sałatki, dodać sos, delikatnie wymieszać.