Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Któż nie lubi sałatki ziemniaczanej?.... Ta z łososiem i szparagami jest wyśmienita, polecam.....
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1466
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 535
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1466
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 535
Składniki
Dokładnie umyć ziemniaki, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić, pokroić na kawałki.
Filet z łososia oprószyć solą, usmażyć na łyżce oleju, ostudzić, podzielić na kawałki.
Szparagi oczyścić, odłamać zdrewniałe końcowki, przekroić na pół. Razem z groszkiem wrzucić na wrzątek i gotować przez 3-4 minuty, odcedzić, ostudzić.
Majonez wymieszać ze śmietaną i musztardą, dodać posiekany koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem.
W misce połączyć wszystkie składniki sałatki, dodać sos, delikatnie wymieszać.