Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Któż nie lubi sałatki ziemniaczanej?.... Ta z łososiem i szparagami jest wyśmienita, polecam.....
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2320
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4411
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1360
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 337
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2320
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4411
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1360
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 337
Składniki
Dokładnie umyć ziemniaki, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić, pokroić na kawałki.
Filet z łososia oprószyć solą, usmażyć na łyżce oleju, ostudzić, podzielić na kawałki.
Szparagi oczyścić, odłamać zdrewniałe końcowki, przekroić na pół. Razem z groszkiem wrzucić na wrzątek i gotować przez 3-4 minuty, odcedzić, ostudzić.
Majonez wymieszać ze śmietaną i musztardą, dodać posiekany koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem.
W misce połączyć wszystkie składniki sałatki, dodać sos, delikatnie wymieszać.