Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Któż nie lubi sałatki ziemniaczanej?.... Ta z łososiem i szparagami jest wyśmienita, polecam.....
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 295
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 23719
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8915
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 707
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 295
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 23719
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8915
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 707
Składniki
Dokładnie umyć ziemniaki, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić, pokroić na kawałki.
Filet z łososia oprószyć solą, usmażyć na łyżce oleju, ostudzić, podzielić na kawałki.
Szparagi oczyścić, odłamać zdrewniałe końcowki, przekroić na pół. Razem z groszkiem wrzucić na wrzątek i gotować przez 3-4 minuty, odcedzić, ostudzić.
Majonez wymieszać ze śmietaną i musztardą, dodać posiekany koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem.
W misce połączyć wszystkie składniki sałatki, dodać sos, delikatnie wymieszać.