Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana ogórkami konserwowymi, czerwoną cebulą oraz z marynowanymi karczochami. Przepis pochodzi z 416. odcinka programu "Ewa gotuje".
Krewetki lubię pod każdą postacią i z każdą przyprawą. Można je robić na wiel...
Odsłon: 614
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 74
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 12
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 32
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 45
Krewetki lubię pod każdą postacią i z każdą przyprawą. Można je robić na wiel...
Odsłon: 614
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 74
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 12
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 32
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 45
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonym wrzątku. Wystudzić i pokroić w grube plastry. Przełożyć do salaterki. Ogórki i cebulę pokroić w talarki, karczochy na mniejsze kawałki. Dorzucić do ziemniaków.
Składniki pesto zmiksować. Łyżkę sosu połączyć z oliwą i octem jabłkowym Przełożyć na sałatkę i delikatnie wymieszać. Odstawić, by sałatka się przegryzła.