Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana ogórkami konserwowymi, czerwoną cebulą oraz z marynowanymi karczochami. Przepis pochodzi z 416. odcinka programu "Ewa gotuje".
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 121
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4147
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 167
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 121
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4147
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 167
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonym wrzątku. Wystudzić i pokroić w grube plastry. Przełożyć do salaterki. Ogórki i cebulę pokroić w talarki, karczochy na mniejsze kawałki. Dorzucić do ziemniaków.
Składniki pesto zmiksować. Łyżkę sosu połączyć z oliwą i octem jabłkowym Przełożyć na sałatkę i delikatnie wymieszać. Odstawić, by sałatka się przegryzła.