Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem, polana pysznym sosem koperkowym to świetna propozycja do potraw z grilla. Idealnie komponuje się z mięsem, kaszanką, szaszłykami lub kiełbasą z rusztu. Dodatkowym jej atutem jest proste i szybkie przygotowanie, co sprawia że można ją często zajadać jako samodzielną przekąskę.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1336
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1792
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 254
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 577
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1336
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1792
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 254
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 577
Składniki
Opłukany koperek drobno siekamy. Do miski przekładamy jogurt, dodajemy majonez oraz posiekany koperek, całość doprawiamy do smaku solą oraz czarnym pieprzem i wszystko dokładnie mieszamy.
Ugotowane, obrane z łupin i wystudzone ziemniaki kroimy w grubą kostkę i przekładamy do dużej miski. Obrane ogórki kroimy w średnią kostkę, po czym dodajemy do ziemniaków. Na końcu do warzyw wlewamy sos koperkowy i wszystko delikatnie razem łaczymy. Gotową sałatkę wstawiamy do lodówki na 15 minut aby wszystkie smaki się przegryzły.