Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana z ogórkiem, polana pysznym sosem koperkowym to świetna propozycja do potraw z grilla. Idealnie komponuje się z mięsem, kaszanką, szaszłykami lub kiełbasą z rusztu. Dodatkowym jej atutem jest proste i szybkie przygotowanie, co sprawia że można ją często zajadać jako samodzielną przekąskę.
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 3490
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 700
Jajka po benedyktyńsku (Eggs Benedict) to danie śniadaniowe wywodzące się z k...
Odsłon: 464
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 209
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 3490
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 700
Jajka po benedyktyńsku (Eggs Benedict) to danie śniadaniowe wywodzące się z k...
Odsłon: 464
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 209
Składniki
Opłukany koperek drobno siekamy. Do miski przekładamy jogurt, dodajemy majonez oraz posiekany koperek, całość doprawiamy do smaku solą oraz czarnym pieprzem i wszystko dokładnie mieszamy.
Ugotowane, obrane z łupin i wystudzone ziemniaki kroimy w grubą kostkę i przekładamy do dużej miski. Obrane ogórki kroimy w średnią kostkę, po czym dodajemy do ziemniaków. Na końcu do warzyw wlewamy sos koperkowy i wszystko delikatnie razem łaczymy. Gotową sałatkę wstawiamy do lodówki na 15 minut aby wszystkie smaki się przegryzły.