Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka ziemniaczana, którą można traktować jako dodatek do obiadu.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4150
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4150
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w plasterki, podsmażyć na tłuszczu. Gdy troszkę się zrumienią, podlać je wodą, posolić, dusić pod przykryciem do miękkości. Oddzielnie podsmażyć paprykę pokrojoną w kostkę. W miseczce zmieszać ziemniaki i paprykę, dodać posiekany szczypiorek. Sałatkę doprawić do smaku.
Smacznego.