Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać gotowane ziemniaki z poprzedniego dnia.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19394
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1759
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232230
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19394
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1759
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232230
Składniki
Śledzie wymoczyć w mleku ( można wymoczyć w wodzie ). Dokładnie osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić w kostkę. Ziemniaki ugotować w mundurkach lub obrane. Można wykorzystać ziemniaki z obiadu z poprzedniego dnia. Ugotowane ziemniaki pokroić w kostkę. Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Najlepiej użyć gilotyny i krateczki. Szybko i równo. Ogórka pokroić w kostkę. Dymkę drobno pokroić. Kukurydzę osączyć na sitku. Wszystkie składniki przełożyć do salaterki. Dodać majonez, świeżo mielony pieprz i sól do smaku. Wymieszać. Oprószyć posiekaną natką pietruszki. Zajadać. Smacznego