Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie buraczków ze śledziem zawsze się sprawdzi
Kawałki mięsa duszone młodej kapuście z marchewką. Warzywa nadają słodkawego...
Odsłon: 59
Szybkie i sycące danie, które idealnie sprawdzi się na biwak. Jajecznica jest...
Odsłon: 41
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 30
Kawałki mięsa duszone młodej kapuście z marchewką. Warzywa nadają słodkawego...
Odsłon: 59
Szybkie i sycące danie, które idealnie sprawdzi się na biwak. Jajecznica jest...
Odsłon: 41
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 30
Składniki
Buraki ugotować w mundurkach do miękkości. W osobnym garnku ugotować ziemniaki. Odcedzić i wystudzić, obrać ze skórki.
Wystudzone warzywa pokroić na spore kawałki. Ogórki pokroić w talarki, filety śledziowe w paski, szczypiorek i koperek posiekać. Wszystko wrzucić do dużej miski, dodać crème fraîche, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.