Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie buraczków ze śledziem zawsze się sprawdzi
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 342
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 404
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 803
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 342
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 404
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 803
Składniki
Buraki ugotować w mundurkach do miękkości. W osobnym garnku ugotować ziemniaki. Odcedzić i wystudzić, obrać ze skórki.
Wystudzone warzywa pokroić na spore kawałki. Ogórki pokroić w talarki, filety śledziowe w paski, szczypiorek i koperek posiekać. Wszystko wrzucić do dużej miski, dodać crème fraîche, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.