Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie buraczków ze śledziem zawsze się sprawdzi
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Buraki ugotować w mundurkach do miękkości. W osobnym garnku ugotować ziemniaki. Odcedzić i wystudzić, obrać ze skórki.
Wystudzone warzywa pokroić na spore kawałki. Ogórki pokroić w talarki, filety śledziowe w paski, szczypiorek i koperek posiekać. Wszystko wrzucić do dużej miski, dodać crème fraîche, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.