Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie brzoskwini z kabanosami drobiowymi, owocuje niepowtarzalnym smakiem.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3820
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3826
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 396
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 750
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3820
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3826
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 396
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 750
Składniki
Kuskus zalać osolonym wrzątkiem tak, aby woda sięgała trochę ponad powierzchnię kaszy, przemieszać, odstawić na 0,5 h. Kukurydzę odsączyć, brzoskwinie wypestkować, pokroić w kostkę, cebulę i natkę posiekać, kabanosy pokroić ukośnie na kawałki. Kasze rozkruszyć, dodać cebulę, natkę, kukurydzę i brzoskwinie, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem, wymieszać, przekładać do miseczek, powtykać kabanosy, podawać.