Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie brzoskwini z kabanosami drobiowymi, owocuje niepowtarzalnym smakiem.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Kuskus zalać osolonym wrzątkiem tak, aby woda sięgała trochę ponad powierzchnię kaszy, przemieszać, odstawić na 0,5 h. Kukurydzę odsączyć, brzoskwinie wypestkować, pokroić w kostkę, cebulę i natkę posiekać, kabanosy pokroić ukośnie na kawałki. Kasze rozkruszyć, dodać cebulę, natkę, kukurydzę i brzoskwinie, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem, wymieszać, przekładać do miseczek, powtykać kabanosy, podawać.