Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Potrawy kuchni żydowskiej są łatwe w przygotowaniu, bardzo smaczne i tanie. Idealna sałatka na grilla.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
Ziemniaki dokładnie oskrobać i ugotować w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo. Ziemniaki pokroić w grubą kostkę. Do ziemniaków, do salaterki dodać pokrojone w kostkę jajka. Oprószyć solą, pieprzem i porobić kleksy z majonezu. Całość przykryć pokrojoną dymką/szczypiorem. Jeszcze raz delikatnie posolić, dodać pieprz i resztę majonezu. Delikatnie wymieszać, schłodzić. Udekorować natką pietruszki. Smacznego.