Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Potrawy kuchni żydowskiej są łatwe w przygotowaniu, bardzo smaczne i tanie. Idealna sałatka na grilla.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2445
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4609
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1756
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 536
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2445
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4609
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1756
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 536
Składniki
Ziemniaki dokładnie oskrobać i ugotować w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo. Ziemniaki pokroić w grubą kostkę. Do ziemniaków, do salaterki dodać pokrojone w kostkę jajka. Oprószyć solą, pieprzem i porobić kleksy z majonezu. Całość przykryć pokrojoną dymką/szczypiorem. Jeszcze raz delikatnie posolić, dodać pieprz i resztę majonezu. Delikatnie wymieszać, schłodzić. Udekorować natką pietruszki. Smacznego.