Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Potrawy kuchni żydowskiej są łatwe w przygotowaniu, bardzo smaczne i tanie. Idealna sałatka na grilla.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4542
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1160
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 519
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4542
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1160
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 519
Składniki
Ziemniaki dokładnie oskrobać i ugotować w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo. Ziemniaki pokroić w grubą kostkę. Do ziemniaków, do salaterki dodać pokrojone w kostkę jajka. Oprószyć solą, pieprzem i porobić kleksy z majonezu. Całość przykryć pokrojoną dymką/szczypiorem. Jeszcze raz delikatnie posolić, dodać pieprz i resztę majonezu. Delikatnie wymieszać, schłodzić. Udekorować natką pietruszki. Smacznego.