Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciepłe ziemniaki doskonale przyjmują smak pomidorów, oliwek i oliwy.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2456
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28473
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2456
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28473
Składniki
Ziemniaki gotuje się w mundurkach, jeszcze ciepłe obiera się i kroi dosyć grubo. Dwa pomidory kroi się w półksiężycki a cebulę w piórka. Do sosu sieka się jednego pomidora, oliwki, dodaje się starty czosnek, sól, pieprz, oliwę i ocet. Sosem polewa się jeszcze ciepłą sałatkę. Powinien być akcent zielonej bazylii, u siebie użyłam suszonej i szczypiorku dla koloru. Sałatka jest smaczna na ciepło i zimno.
Smacznego :)