Do góry

Sałatki Przepis na:

Skorzonera w tuńczykowym majonezie

Skorzonera w tuńczykowym majonezie

Autor:

Przepisów i artykułów: 689 Ocena: 14240

Dodano:

Odsłon: 82

Czyli wężymord w domowym majonezie na oleju z tuńczyka z puszki.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Skorzonera w tuńczykowym majonezie

Przygotowanie

  1. Żółtko rozmieszałam z musztardą. Powoli dodawałam olej z puszki po tuńczyku razem z kawałeczkami mięsa tuńczyka.

  2. Dodałam jeszcze posiekane anchois zamiast soli dla mocniejszego rybnego aromatu.
    Sałatkę polałam sosem, świetnie pasuje.

  3. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń