Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli wężymord w domowym majonezie na oleju z tuńczyka z puszki.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 874
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 80
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 874
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 80
Składniki
Żółtko rozmieszałam z musztardą. Powoli dodawałam olej z puszki po tuńczyku razem z kawałeczkami mięsa tuńczyka.
Dodałam jeszcze posiekane anchois zamiast soli dla mocniejszego rybnego aromatu. Sałatkę polałam sosem, świetnie pasuje.
Smacznego :)