Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne śledzie w sosie musztardowym z dodatkiem miodu ,majonezu i śmietany , idealne na różne okazje, przyjęcia i imprezy okolicznościowe i karnawałowe.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Składniki
Śledzie wypłukaj, zalej mlekiem i mocz około 1 godziny. Cebulę obierz, pokrój w paski, przelej wrzątkiem i odsącz na sicie. Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą.
Cebulę odciśnij, przełóż do salatereki. Śledzie odsącz na sicie, w razie potrzeby osusz ręcznikiem papierowym i pokrój w paski, dodaj do cebuli.
Cebulę, śledzie i sos połącz ze sobą i dokładnie wymieszaj.
Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc żeby smaki się połączyły.