Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne śledzie w sosie musztardowym z dodatkiem miodu ,majonezu i śmietany , idealne na różne okazje, przyjęcia i imprezy okolicznościowe i karnawałowe.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112770
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 81
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 206
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 347
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 612
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112770
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 81
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 206
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 347
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 612
Składniki
Śledzie wypłukaj, zalej mlekiem i mocz około 1 godziny. Cebulę obierz, pokrój w paski, przelej wrzątkiem i odsącz na sicie. Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą.
Cebulę odciśnij, przełóż do salatereki. Śledzie odsącz na sicie, w razie potrzeby osusz ręcznikiem papierowym i pokrój w paski, dodaj do cebuli.
Cebulę, śledzie i sos połącz ze sobą i dokładnie wymieszaj.
Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc żeby smaki się połączyły.