Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Śledzik na raz" w zdecydowanie lepszej wersji. Z ziemniakiem, jajkiem i warzywami. Sprawdzi się śledzik w celubi, śmietanie i na ostro
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1127
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5831
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1140
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1212
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1127
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5831
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1140
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1212
Składniki
Ugotowanego ziemniaka, jajko na twardo, paprykę, jalapeno i ogórka kroimy w kostkę, mieszamy. Dodajemy śledzika na raz, musztardę i pieprzymy do smaku. Zostawiamy w lodówce do przegryzienia i schłodzenia na około godzinę. Podajemy udekorowane szczypiorkiem