Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny smak tuńczyka świetnie łączy się ze słodką kukurydzą i kwaskowymi ogórkami. Ta błyskawiczna sałatka dobrze sprawdzi się przy wizycie niespodziewanych gości albo jako szybka kolacja.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19286
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13054
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1705
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232153
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19286
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13054
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1705
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232153
Składniki
Ogórki pokroić w kostkę.
Kukurydzę i tuńczyka odsączyć z zalewy i wymieszać z pokrojonymi ogórkami.
Dodać drobno pokrojony szczypiorek, keczup, majonez i przyprawy, dokładnie wymieszać.
Sałatkę podawać z pieczywem.