Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny smak tuńczyka świetnie łączy się ze słodką kukurydzą i kwaskowymi ogórkami. Ta błyskawiczna sałatka dobrze sprawdzi się przy wizycie niespodziewanych gości albo jako szybka kolacja.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 56
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 132
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 56
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 132
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Składniki
Ogórki pokroić w kostkę.
Kukurydzę i tuńczyka odsączyć z zalewy i wymieszać z pokrojonymi ogórkami.
Dodać drobno pokrojony szczypiorek, keczup, majonez i przyprawy, dokładnie wymieszać.
Sałatkę podawać z pieczywem.