Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domownicy bardzo lubią na obiad do drugiego dania i nie tylko, różnego rodzaju surówki. U nas bez surówki nie ma obiadu. Surówka ta jest bardzo smaczna i zdrową alternatywą, szybko znika. Wykonanie jej jest łatwe i szybkie.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1286
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5815
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18433
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1286
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5815
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18433
Składniki
Otwieramy opakowanie z miksem sałat, wyjmujemy odpowiednią ilość i wkładamy do odpowiedniego naczynia. Obieramy i kroimy w półtalarki cebulę czerwoną, dodajemy do sałaty. Przygotowujemy sos i polewamy wszystko, mieszając. Podajemy z wyfiletowanym pomarańczem, posypanymi pestkami granatu i polanym syropem z tegoż owoca.