Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Apetyczne i aromatyczne tortellini , świeże warzywa, z dodatkiem oliwy z oliwek to pyszna i pożywna kolacja.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2032
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 264
Polecam.
Odsłon: 437
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2032
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 264
Polecam.
Odsłon: 437
Składniki
Tortellini ugotować w osolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu, Rzodkiewki umyć , pokroić w pół krążki , umieścić w salaterce.
Liście sałaty , pomidora umyć. Sałatę porwać na małe części, dodać. Pomidora pokroić w kostkę, dodać.
Ogórka obrać , pokroić w kostkę. Paprykę umyć pokroić w kostkę, dodać.
Doprawić solą, pieprzem, wymieszać, wierzch posypać czarnym sezamem.
Schłodzić w lodówce aby smaki się wymieszały. Przed podaniem, każdą porcję polać oliwą z oliwek.