Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na sos tatarski, który robimy na każde święta. Jest idealny do jajek i wędlin. Robi się go dosłownie w 15 minut :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11299
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4945
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9844
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1461
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11299
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4945
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9844
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1461
Składniki
Grzybki odcedzamy z zalewy i kroimy w bardzo drobną kosteczkę
Na taką samą kosteczkę kroimy ogórki kiszone i konserwowe oraz cebulkę.
Przekładamy do miski, dodajemy 2 łyżki gęstej śmietany, 5 łyżek majonezu i łyżeczkę musztardy.
Przyprawiamy solą i pieprzem i wszystko starannie mieszamy.
Wkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)