Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na sos tatarski, który robimy na każde święta. Jest idealny do jajek i wędlin. Robi się go dosłownie w 15 minut :)
Dzisiaj łazanki . Pyszne łazanki z młodą kapustą, szybko i smacznie;)
Odsłon: 5424
Polecam bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu sernik, tym razem z brzoskwin...
Odsłon: 2222
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 1691
Dziś papryka faszerowana ryżem z pieczarkami i paroma innymi dodatkami. Upiek...
Odsłon: 924
Dzisiaj łazanki . Pyszne łazanki z młodą kapustą, szybko i smacznie;)
Odsłon: 5424
Polecam bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu sernik, tym razem z brzoskwin...
Odsłon: 2222
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 1691
Dziś papryka faszerowana ryżem z pieczarkami i paroma innymi dodatkami. Upiek...
Odsłon: 924
Składniki
Grzybki odcedzamy z zalewy i kroimy w bardzo drobną kosteczkę
Na taką samą kosteczkę kroimy ogórki kiszone i konserwowe oraz cebulkę.
Przekładamy do miski, dodajemy 2 łyżki gęstej śmietany, 5 łyżek majonezu i łyżeczkę musztardy.
Przyprawiamy solą i pieprzem i wszystko starannie mieszamy.
Wkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)