Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na sos tatarski, który robimy na każde święta. Jest idealny do jajek i wędlin. Robi się go dosłownie w 15 minut :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7553
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2584
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7553
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2584
Składniki
Grzybki odcedzamy z zalewy i kroimy w bardzo drobną kosteczkę
Na taką samą kosteczkę kroimy ogórki kiszone i konserwowe oraz cebulkę.
Przekładamy do miski, dodajemy 2 łyżki gęstej śmietany, 5 łyżek majonezu i łyżeczkę musztardy.
Przyprawiamy solą i pieprzem i wszystko starannie mieszamy.
Wkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)