Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczny sos z dodatkiem miodu, idealny do sałatek.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36658
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3701
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 544
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2936
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36658
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3701
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 544
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2936
Składniki
Wlewamy do słoika olej, a następnie wszystkie składniki z listy. Zakręcamy słoik i intensywnie mieszamy do połączenia się wszystkich składników.
Odstawiamy sos do lodówki na 1-2 godziny tak aby zrobił się bardziej gęsty i aby wszystkie aromaty się uwolniły. Gotowe !!!