Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stek medium rare z sałatką, gorgonzola i szpinakiem
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 130
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 259
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 785
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 431
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 594
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 130
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 259
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 785
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 431
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 594
Składniki
Stek smażymy na grillu lub patelni do grillowania na medium rare. Odkładamy mięso do wystygnięcia. Na talerzu układamy szpinak oraz rukolę. Posypujemy garścią rozdrobnionych orzechów włoskich. Dodajemy ser gorgonzola pokrojony w kostkę. Całość polewamy sosem balsamiczny z łyżką oliwy