Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza surówka na świecie:) Pasuje do dań rybnych.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
Kapustę kropimy drobno, solimy, mieszamy i odstawiamy. Marchewkę ucieramy na grubych oczkach, dodajemy do kapusty, do tego kukurydza i rozmieszany sos vinegret (wg przepisu z paczuszki). Na koniec lekko posypujemy cukrem, kropimy sokiem z cytryny i dodajemy odrobinę pieprzu.
Gotowe:)