Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i zdrowa surówka z niewielkiej ilości składników ale pasująca do wielu dań:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1441
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1441
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Składniki
Buraczki gotujemy w mundurku do miękkości- tak będzie prościej ale smaczniejsze są pieczone w piekarniku. Buraczki odstawiamy do wystudzenia a następnie obieramy je i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Jabłko obieramy i również ścieramy na dużych oczkach. Marchew ścieramy na tarce o średnich oczkach. Dodajemy olej, sok z cytryny i doprawiamy do smaku. Mieszamy i odstawiamy na kwadrans by smaki się przegryzły.