Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i zdrowa surówka z niewielkiej ilości składników ale pasująca do wielu dań:)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12487
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1319
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39448
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12487
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1319
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39448
Składniki
Buraczki gotujemy w mundurku do miękkości- tak będzie prościej ale smaczniejsze są pieczone w piekarniku. Buraczki odstawiamy do wystudzenia a następnie obieramy je i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Jabłko obieramy i również ścieramy na dużych oczkach. Marchew ścieramy na tarce o średnich oczkach. Dodajemy olej, sok z cytryny i doprawiamy do smaku. Mieszamy i odstawiamy na kwadrans by smaki się przegryzły.