Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i zdrowa surówka z niewielkiej ilości składników ale pasująca do wielu dań:)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7567
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7567
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Składniki
Buraczki gotujemy w mundurku do miękkości- tak będzie prościej ale smaczniejsze są pieczone w piekarniku. Buraczki odstawiamy do wystudzenia a następnie obieramy je i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Jabłko obieramy i również ścieramy na dużych oczkach. Marchew ścieramy na tarce o średnich oczkach. Dodajemy olej, sok z cytryny i doprawiamy do smaku. Mieszamy i odstawiamy na kwadrans by smaki się przegryzły.