Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna surówka po chińsku z białej kapusty,marchwi i cebuli. Jak kto lubi może dodać czosnku 3 ząbki. Surówka idealna jest jako dodatek do dań głównych.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2138
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 908
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2138
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 908
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy w większej misce, dodajemy startą marchew na większych oczkach oraz dodajemy pokrojoną w piórka cebulę. Doprawiamy solą i pieprzem. W rondelku zagotowujemy olej ryżowy z octem ryżowym i cukrem, cukier musi być rozpuszczony. Zalewę wlewamy do kapusty, mieszamy i przykrywamy folią spożywczą. Surówkę wstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny. Smacznego!!!