Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do mięsnych obiadów, smażonych czy też grillowanych, idealne nadają się surówki „chrupiące”. Bardzo je lubimy. Są proste w przygotowaniu, szybkie i co najważniejsze, bardzo smaczne. Tym razem pokusiliśmy się na nietypowy dressing ;)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 747
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424895
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10678
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336956
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 747
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424895
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10678
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336956
Składniki
Sałatę szatkujemy. Pomidorki kroimy na pół. Papryki kroimy na paski. Szalotki kroimy w piórka. Dressing: Do oliwy dodajemy cukier, zioła, musztardę, alkohol, odrobinę wody. Dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, schładzamy przed podaniem. Po wyjęciu z lodówki, ponownie mieszamy.