Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do mięsnych obiadów, smażonych czy też grillowanych, idealne nadają się surówki „chrupiące”. Bardzo je lubimy. Są proste w przygotowaniu, szybkie i co najważniejsze, bardzo smaczne. Tym razem pokusiliśmy się na nietypowy dressing ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12572
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13631
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5738
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12572
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13631
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5738
Składniki
Sałatę szatkujemy. Pomidorki kroimy na pół. Papryki kroimy na paski. Szalotki kroimy w piórka. Dressing: Do oliwy dodajemy cukier, zioła, musztardę, alkohol, odrobinę wody. Dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, schładzamy przed podaniem. Po wyjęciu z lodówki, ponownie mieszamy.