Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników wystarczy, aby wyczarować naprawdę pyszny dodatek do mięs z rusztu. Ta kolorowa surówka do grilla z pewnością nie raz będzie gościć na waszych stołach.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7575
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7575
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Składniki
Kapustę poszatkuj drobno. Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. To samo zrób z jabłkami. Cebulę pokrój w drobną kostkę.
Do dużej miski przełóż wszystkie warzywa. Dodaj do nich namoczone w gorącej wodzie rodzynki oraz posiekaną natkę pietruszki.
Sok z cytryny wymieszaj z oliwą oliwek, a następnie wymieszaj z warzywami. Całość dopraw solą i pieprzem. Odstaw na około 12-20 minut, aby smaki lepiej się połączyły.