Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników wystarczy, aby wyczarować naprawdę pyszny dodatek do mięs z rusztu. Ta kolorowa surówka do grilla z pewnością nie raz będzie gościć na waszych stołach.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11035
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6330
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13296
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5063
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11035
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6330
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13296
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5063
Składniki
Kapustę poszatkuj drobno. Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. To samo zrób z jabłkami. Cebulę pokrój w drobną kostkę.
Do dużej miski przełóż wszystkie warzywa. Dodaj do nich namoczone w gorącej wodzie rodzynki oraz posiekaną natkę pietruszki.
Sok z cytryny wymieszaj z oliwą oliwek, a następnie wymieszaj z warzywami. Całość dopraw solą i pieprzem. Odstaw na około 12-20 minut, aby smaki lepiej się połączyły.