Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników wystarczy, aby wyczarować naprawdę pyszny dodatek do mięs z rusztu. Ta kolorowa surówka do grilla z pewnością nie raz będzie gościć na waszych stołach.
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5055
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 610
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2381
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 166
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5055
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 610
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2381
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 166
Składniki
Kapustę poszatkuj drobno. Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. To samo zrób z jabłkami. Cebulę pokrój w drobną kostkę.
Do dużej miski przełóż wszystkie warzywa. Dodaj do nich namoczone w gorącej wodzie rodzynki oraz posiekaną natkę pietruszki.
Sok z cytryny wymieszaj z oliwą oliwek, a następnie wymieszaj z warzywami. Całość dopraw solą i pieprzem. Odstaw na około 12-20 minut, aby smaki lepiej się połączyły.