Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta w przygotowaniu surówka którą ze smakiem każdy zje. Surówka z kapusty białej ,marchewki i pora doprawiona octem ,cukrem i majonezem. Smak surówki nie do opisania po prostu pyszna.
miska, nóż, tarka, duża łyżka , salaterka szklana,
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 616
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 167
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 240
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 129
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 616
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 167
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 240
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 129
Składniki
Kapustę białą oczyścić, pokroić w ćwiartki , a następnie drobniutko poszatkować . Włożyć do miski lekko zasolić i odstawić na 30 minut, po czym odcisnąć sok. Do kapusty dodać pokrojony w półplasterki por i startą na tarce (grube oczka) marchewkę. Całość wymieszać, doprawić pieprzem i solą oraz octem i cukrem . Dodać majonez i ponownie wymieszać do połączenia wszystkich składników. Smak surówki ma być słodko - kwaśny. Surówkę przełożyć do szklanej salaterki i udekorować według uznania. Smacznego.