Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba bardzo często pojawia się na naszych stołach, nie tylko w piątki. Klasykiem jest panierowana ryba z dodatkiem ziemniaków i surówki. Jak ożywić danie, które wydaje się nudne? Przygotowując surówkę do ryby z czerwonej kapusty! To danie nawiązuje do popularnego colesława, ale znacznie lepiej pasuje do piątkowych obiadów. Jest także zupełnie inne. Kapusta czerwona jest bardziej wyrazista, a dodatek majonezu z octem dodaje jej przyjemnej kwaskowatości. Całość jest szybka i prosta w przygotowaniu. Można ją także przyrządzić wcześniej i przechowywać w lodówce do 3 dni.
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 13682
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4299
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43240
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 521
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 446
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 473
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 13682
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4299
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43240
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 521
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 446
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 473
Składniki
Kapustę umyj i obierz z wierzchnich liści. Wykrój rdzeń, a resztę drobno poszatkuj. Cebulę obierz i pokrój w bardzo cienkie piórka. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Wszystkie warzywa przenieś do miski.
Przygotuj sos. Połącz ze sobą wszystkie składniki na jednolitą konsystencję. Sos dodaj do warzyw i całość dobrze wymieszaj. Surówkę do ryby podawaj po schłodzeniu w lodówce.