Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka do ryby smażonej pełna jest pysznych i delikatnych warzyw, w tym papryki i kukurydzy. Są przyjemnie słodkie i chrupkie. Idealnie dopełniają smak ryby i urozmaicają danie. Piątkowy obiad nigdy już nie będzie nudny z tą surówką. Delikatnie pikantny dressing podkręca smak całego dania i sprawia, że ryba jest doskonale wyeksponowana.
Polecam.
Odsłon: 502
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 428
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 285
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 754
Polecam.
Odsłon: 502
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 428
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 285
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 754
Składniki
Papryki oczyść z gniazd nasiennych i pokrój w bardzo drobne paseczki. Przenieś je do miski sałatkowej. Ogórka umyj i pokrój w plasterki, a następnie każdy z plasterków w ćwiartki. Dodaj je do papryki. Kukurydzę odsącz i dołącz do pozostałych składników. Selera naciowego drobno posiekaj i także przenieś do miski sałatkowej.
W osobnej miseczce wymieszaj ze sobą wszystkie składniki dressingu. Przygotowanym sosem zalej sałatkę. Wszystko dobrze wymieszaj. Surówkę do ryby smażonej podawaj po schłodzeniu w lodówce, jako dodatek do głównego dania – ryby i nie tylko.