Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka do ryby smażonej pełna jest pysznych i delikatnych warzyw, w tym papryki i kukurydzy. Są przyjemnie słodkie i chrupkie. Idealnie dopełniają smak ryby i urozmaicają danie. Piątkowy obiad nigdy już nie będzie nudny z tą surówką. Delikatnie pikantny dressing podkręca smak całego dania i sprawia, że ryba jest doskonale wyeksponowana.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 328
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29114
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9027
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 760
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 328
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29114
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9027
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 760
Składniki
Papryki oczyść z gniazd nasiennych i pokrój w bardzo drobne paseczki. Przenieś je do miski sałatkowej. Ogórka umyj i pokrój w plasterki, a następnie każdy z plasterków w ćwiartki. Dodaj je do papryki. Kukurydzę odsącz i dołącz do pozostałych składników. Selera naciowego drobno posiekaj i także przenieś do miski sałatkowej.
W osobnej miseczce wymieszaj ze sobą wszystkie składniki dressingu. Przygotowanym sosem zalej sałatkę. Wszystko dobrze wymieszaj. Surówkę do ryby smażonej podawaj po schłodzeniu w lodówce, jako dodatek do głównego dania – ryby i nie tylko.