Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i łatwa w wykonaniu surówka do obiadu i nie tylko.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1600
Składniki
Połowę kapusty pekińskiej przekrajamy wzdłuż i szatkujemy. Cebulę, ogórek kroimy w małą kostkę, marchewkę ścieramy na dużych oczkach. Dodajemy do smaku, sól, pieprz, cukier i ocet winny lub sok z cytryny oraz posiekaną natkę pietruszki, wszystko mieszamy i surówka jest gotowa do podania.