Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i łatwa w wykonaniu surówka do obiadu i nie tylko.
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 304
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 68
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 304
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 68
Składniki
Połowę kapusty pekińskiej przekrajamy wzdłuż i szatkujemy. Cebulę, ogórek kroimy w małą kostkę, marchewkę ścieramy na dużych oczkach. Dodajemy do smaku, sól, pieprz, cukier i ocet winny lub sok z cytryny oraz posiekaną natkę pietruszki, wszystko mieszamy i surówka jest gotowa do podania.