Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i łatwa w wykonaniu surówka do obiadu i nie tylko.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8442
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 522
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8442
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 522
Składniki
Połowę kapusty pekińskiej przekrajamy wzdłuż i szatkujemy. Cebulę, ogórek kroimy w małą kostkę, marchewkę ścieramy na dużych oczkach. Dodajemy do smaku, sól, pieprz, cukier i ocet winny lub sok z cytryny oraz posiekaną natkę pietruszki, wszystko mieszamy i surówka jest gotowa do podania.