Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i łatwa w wykonaniu surówka do obiadu i nie tylko.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3535
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1000
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1068
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 161
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3535
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1000
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1068
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 161
Składniki
Połowę kapusty pekińskiej przekrajamy wzdłuż i szatkujemy. Cebulę, ogórek kroimy w małą kostkę, marchewkę ścieramy na dużych oczkach. Dodajemy do smaku, sól, pieprz, cukier i ocet winny lub sok z cytryny oraz posiekaną natkę pietruszki, wszystko mieszamy i surówka jest gotowa do podania.