Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejna surówka wykonana prze ze mnie specjalnie dla was, może zachęci was do przygotowania jej samodzielnie aby mieć do drugiego dania i nie tylko
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 718
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 398
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 126
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 75
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 69
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 718
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 398
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 126
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 75
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 69
Składniki
Dymkę ze szczypiorem pokroić drobno, nasolić i ucisnąć aby całość zmiękła, następnie wkroić obie sałaty i wymieszać
Następnie wkroić rzodkiewki oraz pomidory, delikatnie jeszcze dosolić i wymieszać
Po wymieszaniu wszystkiego wsypać cukier, wlać ocet wymieszać i odstawić na 5 minut, po wyznaczonym czasie dodać śmietanę i kolejny raz wymieszać. Taka sałatka również nadaje się na grill