Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na kolejną odsłonę smakowitej surówki w stylu duńskim z sałaty lodowej, marchewki, cebuli i ogórków konserwowych oraz dodatkiem klasycznego w tamtym kraju sosu jakim jest remulada. Całość dodatkowo podkreśla łagodna nuta musztardy delikatesowej.
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 79
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 145
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 79
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 145
Składniki
Pietruszkę, szczypiorek i sałatę siekamy na mniejsze kawałki, cebulę kroimy w małą kostkę, a marchewki i ogórki konserwowe ścieramy na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i dodajemy do nich musztardę oraz remuladę duńską - ponownie mieszamy. Gotową surówkę doprawiamy do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem i odstawiamy do lodówki dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)