Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna surówka do obiadu.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44440
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 36
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44440
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 36
Składniki
Wykonanie: Śmietanę wymieszać z solą, cukrem i chrzanem do smaku. Warzywa, jabłka obrać i zetrzeć. Wyłożyć na półmisek, polać śmietaną, posypać posiekaną natką pietruszki i przed podaniem wymieszać składniki.