Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa surówka z buraków czerwonych, jabłek i cebuli.Idealna do dań mięsnych i rybnych.
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14686
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 97
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14686
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 97
Składniki
Czerwone buraczki ugotuj ,obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Jeśli używasz gotowych wyjmij je ze słoika.Jabłka obierz zetrzyj na tarce o grubych oczkach, cebulę obierz pokrój w kostkę, natkę pietruszki pokrój wszystkie składniki dokładnie wymieszaj dopraw pieprzem dodaj olej i wszystko dokładnie wymieszaj.
Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce. Smacznego.