Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosta i zarazem smaczna surówka z kapusty pekińskiej do codziennego i szybkiego przygotowania.
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 547
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 498
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 547
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 498
Składniki
Do pokrojonej dosyć drobno kapusty dodaje się przyprawy, koperek, sok z cytryny i majonez i śmietanę. Nie za dużo kapusta puści sok i surówka zrobi się wilgotna, dlatego lepiej ją zrobić co najmniej pół godziny przed spożyciem. Oczywiści sos można zrobić z jogurtu albo samego majonezu.
Smacznego :)