Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosta i zarazem smaczna surówka z kapusty pekińskiej do codziennego i szybkiego przygotowania.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2795
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3199
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2795
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3199
Składniki
Do pokrojonej dosyć drobno kapusty dodaje się przyprawy, koperek, sok z cytryny i majonez i śmietanę. Nie za dużo kapusta puści sok i surówka zrobi się wilgotna, dlatego lepiej ją zrobić co najmniej pół godziny przed spożyciem. Oczywiści sos można zrobić z jogurtu albo samego majonezu.
Smacznego :)