Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i zielona surówka. Por nadaje bardzo wyrazisty i ostry smak. Łączę ją z jabłkiem o słodkim smaku. Zaciągam majonezem. Dodaję zielone pesto i aromatyczne liście bazylii.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101786
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1981
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5836
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5840
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101786
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1981
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5836
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5840
Składniki
1. Por obieram z zewnętrznego liścia. Całą białą część kroję w plasterki. 2. Jabłka ścieram na tarce na grube wiórki. 3. Przygotowuję zielone pesto: liście bazylii, orzechy, ser twardy i oliwę miksuję. Doprawiam solą i pieprzem. 4. Wszystko mieszam i dodaję majonez. 5. Trochę bazylii zostawiam do dekoracji.