Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i zielona surówka. Por nadaje bardzo wyrazisty i ostry smak. Łączę ją z jabłkiem o słodkim smaku. Zaciągam majonezem. Dodaję zielone pesto i aromatyczne liście bazylii.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 873
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12672
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 873
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12672
Składniki
1. Por obieram z zewnętrznego liścia. Całą białą część kroję w plasterki. 2. Jabłka ścieram na tarce na grube wiórki. 3. Przygotowuję zielone pesto: liście bazylii, orzechy, ser twardy i oliwę miksuję. Doprawiam solą i pieprzem. 4. Wszystko mieszam i dodaję majonez. 5. Trochę bazylii zostawiam do dekoracji.