Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i zielona surówka. Por nadaje bardzo wyrazisty i ostry smak. Łączę ją z jabłkiem o słodkim smaku. Zaciągam majonezem. Dodaję zielone pesto i aromatyczne liście bazylii.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1884
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3841
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3588
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 413
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1884
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3841
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3588
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 413
Składniki
1. Por obieram z zewnętrznego liścia. Całą białą część kroję w plasterki. 2. Jabłka ścieram na tarce na grube wiórki. 3. Przygotowuję zielone pesto: liście bazylii, orzechy, ser twardy i oliwę miksuję. Doprawiam solą i pieprzem. 4. Wszystko mieszam i dodaję majonez. 5. Trochę bazylii zostawiam do dekoracji.