Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smakowitą, prostą i szybką w przygotowaniu surówkę obiadową z pora i marchewki.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44664
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182106
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 261
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44664
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182106
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 261
Składniki
Marchewki ścieramy na tarce o grubych oczkach, por kroimy w drobną kostkę , a pietruszkę siekamy. W małym naczyniu łączymy ze sobą majonez, śmietanę i ocet jabłkowy oraz doprawiamy do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Powstały sos dodajemy do pokrojonych warzyw i dokładnie mieszamy. Całość wstawiamy do lodówki dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów.