Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,szybka i mało kaloryczna suróweczka do obiadu lub do samego zajadania. Bardzo polecam.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 393
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11853
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 472
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 132
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 707
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 393
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11853
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 472
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 132
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 707
Składniki
Umyte warzywa kroimy w talarki lub kostkę.Jabłko ucieramy na grubym oczku tarła. Pokrojone warzywa solimy łyżeczką soli,odstawiamy by puściły nadmiar soku. Sok odlewamy po 15 min.i doprawiamy do smaku śmietaną lub jogurtem i pieprzem. Surówka wspaniale nadaje się do mięsa, do obiadu lub do kanapek. Bardzo polecam.
Smacznego życzę!