Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,szybka i mało kaloryczna suróweczka do obiadu lub do samego zajadania. Bardzo polecam.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44688
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182168
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 292
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44688
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182168
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 292
Składniki
Umyte warzywa kroimy w talarki lub kostkę.Jabłko ucieramy na grubym oczku tarła. Pokrojone warzywa solimy łyżeczką soli,odstawiamy by puściły nadmiar soku. Sok odlewamy po 15 min.i doprawiamy do smaku śmietaną lub jogurtem i pieprzem. Surówka wspaniale nadaje się do mięsa, do obiadu lub do kanapek. Bardzo polecam.
Smacznego życzę!