Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa surówka z białej i czerwonej kapusty z dodatkiem rzodkiewek, marchewek i pestek słonecznika
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2317
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1439
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 531
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3606
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1311
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2317
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1439
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 531
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3606
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1311
Składniki
Kapustę pociąć w robocie kuchennym z nakładką do plastrów, marchewkę i rzodkiewki z nakładką jak tarka (albo kapustę posiekać cienko, marchewkę i rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dymkę posiekać wraz ze szczypiorkiem. Wszystkie składniki wraz z pestkami umieścić w misce. W słoiku wymieszać musztardę z octem i solą, dodać olej i sos sojowy, zakręcić i energicznie wymieszać. Surówkę polać sosem i dobrze wymieszać.