Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa surówka z białej i czerwonej kapusty z dodatkiem rzodkiewek, marchewek i pestek słonecznika
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 479
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2783
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14504
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 479
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2783
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14504
Składniki
Kapustę pociąć w robocie kuchennym z nakładką do plastrów, marchewkę i rzodkiewki z nakładką jak tarka (albo kapustę posiekać cienko, marchewkę i rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dymkę posiekać wraz ze szczypiorkiem. Wszystkie składniki wraz z pestkami umieścić w misce. W słoiku wymieszać musztardę z octem i solą, dodać olej i sos sojowy, zakręcić i energicznie wymieszać. Surówkę polać sosem i dobrze wymieszać.