Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa surówka z białej i czerwonej kapusty z dodatkiem rzodkiewek, marchewek i pestek słonecznika
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93990
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1889
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5706
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5690
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93990
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1889
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5706
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5690
Składniki
Kapustę pociąć w robocie kuchennym z nakładką do plastrów, marchewkę i rzodkiewki z nakładką jak tarka (albo kapustę posiekać cienko, marchewkę i rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dymkę posiekać wraz ze szczypiorkiem. Wszystkie składniki wraz z pestkami umieścić w misce. W słoiku wymieszać musztardę z octem i solą, dodać olej i sos sojowy, zakręcić i energicznie wymieszać. Surówkę polać sosem i dobrze wymieszać.