Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba witaminowa potrzebna o każdej porze roku.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1852
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1601
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2111
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1852
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1601
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2111
Składniki
Kapustę białą szatkujemy jak kto lubi ja staram się drobno bo tak nam bardziej smakuje. Do tego ścieramy na dużych oczkach obraną marchewkę, jabłko i tym razem nie obranego ze skórki ogórka. Na koniec dodajemy drobno pokrojoną pietruszkę zieloną. Mieszam to wszystko ze sobą aby puściło sok i odstawiam na chwilkę dzięki czemu kapusta nieco zmięknie. Doprawiamy solą, pieprzem i octem jabłkowym ( w zależności jak lubimy dodajemy go do smaku lub nieco więcej jeżeli chcemy mieć winną surówkę ) Na koniec jeszcze tylko olej i mieszamy. Czasami robię ją z sosem majonezowo - jogurtowym gdyż tak woli starszy syn. Smakuje równie dobrze.