Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na surówkę z białej kapusty.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2612
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2612
Składniki
Kapustę i marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, delikatnie posolić i odstawić aby zmiękły (na około 2 godziny). Koperek i szczypiorek umyć i drobno pokroić, następnie dodać do kapusty. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Na koniec dodać majonez i doprawić według uznania.