Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka z białej kapusty z dodatkiem czerwonej cebuli, marchewki i koperku idealna do dań mięsnych i rybnych.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 206
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20253
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 206
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20253
Składniki
Kapustę poszatkuj lub drobno pokrój, posyp solą wymieszaj i odstaw na 2 godziny.
Następnie odciśnij , dodaj starte na tarce o grubych oczkach marchewki oraz pokrojoną w kostkę cebulę.
Dobraw do smaku solą i pieprzem, dodaj jogurt i majonez . Dokładnie wymieszaj dodaj koperek. Odstaw do lodówki na około pół godziny.