Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka z białej kapusty z dodatkiem czerwonej cebuli, marchewki i koperku idealna do dań mięsnych i rybnych.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1044
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12956
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1044
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12956
Składniki
Kapustę poszatkuj lub drobno pokrój, posyp solą wymieszaj i odstaw na 2 godziny.
Następnie odciśnij , dodaj starte na tarce o grubych oczkach marchewki oraz pokrojoną w kostkę cebulę.
Dobraw do smaku solą i pieprzem, dodaj jogurt i majonez . Dokładnie wymieszaj dodaj koperek. Odstaw do lodówki na około pół godziny.