Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka z białej kapusty z dodatkiem czerwonej cebuli, marchewki i koperku idealna do dań mięsnych i rybnych.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7856
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1052
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13615
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7856
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1052
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13615
Składniki
Kapustę poszatkuj lub drobno pokrój, posyp solą wymieszaj i odstaw na 2 godziny.
Następnie odciśnij , dodaj starte na tarce o grubych oczkach marchewki oraz pokrojoną w kostkę cebulę.
Dobraw do smaku solą i pieprzem, dodaj jogurt i majonez . Dokładnie wymieszaj dodaj koperek. Odstaw do lodówki na około pół godziny.