Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Otwieramy drzwi na kapustę, sezon coraz bliżej. Na październik i listopad przypada moment zbiór kapusty i jej kiszenia na zimę. Ja dzisiaj proponuję prostą i smaczną surówkę z kapusty. Mnóstwo świeżej natki pietruszki zaspokoi nasz organizm w witaminę C. Natka pietruszki zawiera kilka razy więcej witaminy C niż owoce cytrusowe.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Składniki
Kapustę cieniutko szatkujemy, posypujemy szczyptą soli i lekko wygniatamy ręką. Marchew i jabłko ścieramy na dużych oczkach tarki, dodajemy do kapusty. Natkę siekamy wsypujemy do reszty składników. Doprawiamy solą, pieprzem , majonezem i mieszamy.