Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Kolejna propozycja na szybką i zdrową surówkę. Tym razem biała kapusta w wersji z ogórkiem małosolnym i delikatnym winegretem. Opcjonalnie można dodać koperek, ale mnie wystarczyły zupełnie tylko te dwa składniki - kapusta i ogórki. Prosty i szybki dodatek do obiadu lub dań z grilla.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Składniki
Wszystkie składniki na sos energicznie wymieszać w małym zakręconym słoiczku lub miseczce.
Kapustę poszatkować, ogórki zetrzeć na tarce jak na mizerię. Przełożyć do miski, zalać sosem i wymieszać. Pyszna surówka gotowa :-) SMACZNEGO!!!