Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pyszna i wyjątkowo prosta do zrobienia surówka z młodej kapusty z dodatkiem koperku, kukurydzy oraz marchewki. To idealny dodatek do obiadu.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14337
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13141
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14337
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13141
Składniki
Z kapusty zdjęć ciemniejsze liście, wyciąć głąb, resztę poszatkować. Przełożyć do miski, dodać pół łyżeczki soli, wymieszać i zostawić, aż puści soki i zmięknie. Marchewki i jabłko obierać i zetrzeć na tarce, na dużych oczkach. Cebulę obrać, drobno posiekać. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Koperek posiekać. Składniki surówki przełożyć do miski, dodać majonez, doprawić do smaku, wymieszać. Odstawić na około 30 minut, aby smaki się przegryzły.