Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pyszna i wyjątkowo prosta do zrobienia surówka z młodej kapusty z dodatkiem koperku, kukurydzy oraz marchewki. To idealny dodatek do obiadu.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Z kapusty zdjęć ciemniejsze liście, wyciąć głąb, resztę poszatkować. Przełożyć do miski, dodać pół łyżeczki soli, wymieszać i zostawić, aż puści soki i zmięknie. Marchewki i jabłko obierać i zetrzeć na tarce, na dużych oczkach. Cebulę obrać, drobno posiekać. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Koperek posiekać. Składniki surówki przełożyć do miski, dodać majonez, doprawić do smaku, wymieszać. Odstawić na około 30 minut, aby smaki się przegryzły.