Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pyszna i wyjątkowo prosta do zrobienia surówka z młodej kapusty z dodatkiem koperku, kukurydzy oraz marchewki. To idealny dodatek do obiadu.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 536
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10959
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13479
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2736
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 536
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10959
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13479
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2736
Składniki
Z kapusty zdjęć ciemniejsze liście, wyciąć głąb, resztę poszatkować. Przełożyć do miski, dodać pół łyżeczki soli, wymieszać i zostawić, aż puści soki i zmięknie. Marchewki i jabłko obierać i zetrzeć na tarce, na dużych oczkach. Cebulę obrać, drobno posiekać. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Koperek posiekać. Składniki surówki przełożyć do miski, dodać majonez, doprawić do smaku, wymieszać. Odstawić na około 30 minut, aby smaki się przegryzły.