Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z białej rzodkwi, to chyba jedna z lepszych, smacznych i intensywnych dodatków do dań głównych. Postanowiliśmy zrobić słodkie połączenie, które idealnie przypasowało do pieczonego fileta z kaczki.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85190
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2499
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9965
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3933
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7080
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85190
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2499
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9965
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3933
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7080
Składniki
Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach. Liczi odcedzamy, kroimy w kostkę. Całość łączymy z posiekaną natką, majonezem i śmietaną.