Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z białej rzodkwi na słodko

Surówka z białej rzodkwi na słodko

Autor:

Przepisów i artykułów: 2139 Ocena: 47647

Dodano:

Odsłon: 2797

Surówka z białej rzodkwi, to chyba jedna z lepszych, smacznych i intensywnych dodatków do dań głównych. Postanowiliśmy zrobić słodkie połączenie, które idealnie przypasowało do pieczonego fileta z kaczki.

Składniki

  • 500 g białej rzodkwi
  • 10 sztuk liczi z puszki
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka śmietany
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie



  1. Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach.
    Liczi odcedzamy, kroimy w kostkę.
    Całość łączymy z posiekaną natką, majonezem i śmietaną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń