Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z białej rzodkwi, to chyba jedna z lepszych, smacznych i intensywnych dodatków do dań głównych. Postanowiliśmy zrobić słodkie połączenie, które idealnie przypasowało do pieczonego fileta z kaczki.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2679
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5431
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 241
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2679
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5431
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 241
Składniki
Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach. Liczi odcedzamy, kroimy w kostkę. Całość łączymy z posiekaną natką, majonezem i śmietaną.