Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z białej rzodkwi, to chyba jedna z lepszych, smacznych i intensywnych dodatków do dań głównych. Postanowiliśmy zrobić słodkie połączenie, które idealnie przypasowało do pieczonego fileta z kaczki.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 219
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3218
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 986
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 866
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 219
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3218
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 986
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 866
Składniki
Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach. Liczi odcedzamy, kroimy w kostkę. Całość łączymy z posiekaną natką, majonezem i śmietaną.