Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z białej rzodkwi, to chyba jedna z lepszych, smacznych i intensywnych dodatków do dań głównych. Postanowiliśmy zrobić słodkie połączenie, które idealnie przypasowało do pieczonego fileta z kaczki.
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1250
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1648
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 546
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 326
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1250
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1648
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 546
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 326
Składniki
Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach. Liczi odcedzamy, kroimy w kostkę. Całość łączymy z posiekaną natką, majonezem i śmietaną.