Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z białej rzodkwi, to chyba jedna z lepszych, smacznych i intensywnych dodatków do dań głównych. Postanowiliśmy zrobić słodkie połączenie, które idealnie przypasowało do pieczonego fileta z kaczki.
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18099
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 515
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 987
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7528
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8867
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18099
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 515
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 987
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7528
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8867
Składniki
Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach. Liczi odcedzamy, kroimy w kostkę. Całość łączymy z posiekaną natką, majonezem i śmietaną.