Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z czerwonej kapusty, z jabłkiem, cebulką i żurawiną. Na talerzu zdrowo i różowo - dziewczynki to uwielbiają:)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118001
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8370
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2086
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1528
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118001
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8370
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2086
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1528
Składniki
Kapustę poszatkować, cebulkę pokroić w piórka, jabłka zetrzeć na grubych oczkach. Dodać żurawinę i sok z cytryny. Doprawić do smaku cukrem, solą i pieprzem. Wymieszać i odstawić na 10 minut aby składniki się przegryzły.
Dodać 2 łyżki majonezu i szczyptę cynamonu. Smacznego!