Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z czerwonej kapusty, z jabłkiem, cebulką i żurawiną. Na talerzu zdrowo i różowo - dziewczynki to uwielbiają:)
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1256
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1682
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 558
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 328
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1256
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1682
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 558
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 328
Składniki
Kapustę poszatkować, cebulkę pokroić w piórka, jabłka zetrzeć na grubych oczkach. Dodać żurawinę i sok z cytryny. Doprawić do smaku cukrem, solą i pieprzem. Wymieszać i odstawić na 10 minut aby składniki się przegryzły.
Dodać 2 łyżki majonezu i szczyptę cynamonu. Smacznego!