Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka, doskonały dodatek do obiadu i jako samodzielna przekąska.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 21
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 58
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 55
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 21
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 58
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 55
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 80
Składniki
Kapustę drobno poszatkować i zalać sokiem z cytryny, wymieszać. Cebulę rozkroić na ćwiartki i drobno pokroić. Marchewkę, pietruszkę, jabłko i paprykę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pomidory pokroić w drobne kawałki. Szczypiorek, natkę pietruszki i koper - drobno pokroić. Dodać groszek z kukurydzą. Wszystko razem wymieszać. Wszystkie składniki sosu połączyć ze sobą, wlać do warzyw i wymieszać. Gotowe.