Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka, doskonały dodatek do obiadu i jako samodzielna przekąska.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
Kapustę drobno poszatkować i zalać sokiem z cytryny, wymieszać. Cebulę rozkroić na ćwiartki i drobno pokroić. Marchewkę, pietruszkę, jabłko i paprykę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pomidory pokroić w drobne kawałki. Szczypiorek, natkę pietruszki i koper - drobno pokroić. Dodać groszek z kukurydzą. Wszystko razem wymieszać. Wszystkie składniki sosu połączyć ze sobą, wlać do warzyw i wymieszać. Gotowe.