Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka.
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 19
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2116
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 204
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1218
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 19
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2116
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 204
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1218
Składniki
Czerwoną kapustę drobno poszatkować, posolić (2 łyżki soli) i zostawić na pół godziny, żeby nieco zmiękła. W tym czasie kroimy grzyby w grube kawałki, cebulę i ogórki w drobną kostkę. Kapustę po upływie pół godziny zalać wrzącą wodą i po chwili odcisnąć. Kapusta będzie jeszcze bardziej miękka, straci sól i będzie miała fajny wygląd. Do kapusty dodajemy resztę warzyw i majonez. Całość mieszamy i surówka gotowa :) Smacznego.