Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182099
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182099
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
Czerwoną kapustę drobno poszatkować, posolić (2 łyżki soli) i zostawić na pół godziny, żeby nieco zmiękła. W tym czasie kroimy grzyby w grube kawałki, cebulę i ogórki w drobną kostkę. Kapustę po upływie pół godziny zalać wrzącą wodą i po chwili odcisnąć. Kapusta będzie jeszcze bardziej miękka, straci sól i będzie miała fajny wygląd. Do kapusty dodajemy resztę warzyw i majonez. Całość mieszamy i surówka gotowa :) Smacznego.