Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2070
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 152
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2070
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 152
Składniki
Czerwoną kapustę drobno poszatkować, posolić (2 łyżki soli) i zostawić na pół godziny, żeby nieco zmiękła. W tym czasie kroimy grzyby w grube kawałki, cebulę i ogórki w drobną kostkę. Kapustę po upływie pół godziny zalać wrzącą wodą i po chwili odcisnąć. Kapusta będzie jeszcze bardziej miękka, straci sól i będzie miała fajny wygląd. Do kapusty dodajemy resztę warzyw i majonez. Całość mieszamy i surówka gotowa :) Smacznego.