Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie czerwonej kapusty, grzybków marynowanych i musztardy francuskiej Suróweczka w sam raz do obiadu.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1175
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 140
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 456
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 70
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1175
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 140
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 456
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 70
Składniki
Czerwoną kapustę drobno poszatkować, posolić (2 łyżki soli) i odstawić, najlepiej na całą noc. Następnego dnia kapustę zalać gorącą wodą i po chwili odcisnąć. Kapusta będzie miękka i straci nadmiar soli.
Grzybki pokroić na ćwiartki, groszek i kukurydzę osączyć z zalewy. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Całość wymieszać... Pyszna suróweczka gotowa do podania. Smacznego.