Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie czerwonej kapusty, grzybków marynowanych i musztardy francuskiej Suróweczka w sam raz do obiadu.
Szybka, smaczna i prosta w przygotowaniu, idealna na różne okazje.
Odsłon: 1533
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 4738
Polecam.
Odsłon: 102
I dzisiaj przepis na szybkie i proste ciasto. Salceson jest taką wersją lekki...
Odsłon: 7259
Szybka, smaczna i prosta w przygotowaniu, idealna na różne okazje.
Odsłon: 1533
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 4738
Polecam.
Odsłon: 102
I dzisiaj przepis na szybkie i proste ciasto. Salceson jest taką wersją lekki...
Odsłon: 7259
Składniki
Czerwoną kapustę drobno poszatkować, posolić (2 łyżki soli) i odstawić, najlepiej na całą noc. Następnego dnia kapustę zalać gorącą wodą i po chwili odcisnąć. Kapusta będzie miękka i straci nadmiar soli.
Grzybki pokroić na ćwiartki, groszek i kukurydzę osączyć z zalewy. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Całość wymieszać... Pyszna suróweczka gotowa do podania. Smacznego.