Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i chrupiąca....kwaśno-słodka,polecam:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 561
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 561
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Kapustę cieńko pokroić i nasolić.Zostawić na pół godz.co jakiś czas ugniatać ręką by zmiękła. Marchew i jabłko utrzeć dodać do kapusty. Cebulkę pokroić w kostkę.,natkę posiekać. Dodać cukier oraz sok z cytryny,wymieszać .Dać do lodówki by smaki się przegryzły.
Smacznego życzę!